Inženjeri i tehničari su u svakoj organizaciji oni koji ili moraju uspostaviti nešto novo, ili održavati postojeće. Rukovodstva često ne razumiju što im inženjeri i tehničari govore, ili je problem u staroj poslovici da „nitko nije prorok u svojoj kući“. Stručnjaci Nobiuma imaju veliko iskustvo, izvanredne reference obavljenih poslova i ugled u profesionalnoj zajednici. Ponekad će lakše i bolje prenijeti poruku do vaših nadređenih nego što to možete vi sami.

 

Ponekad trebate nekog nezavisnog koji će vašim rukovoditeljima potvrditi kvalitetu vašeg rada i smislenost planova koje ste pripremili. Nobium će rado pogledati vaše metode i rezultate i o tome napisati odgovarajuće mišljenje za vaše nadređene.

 

Ponekad inženjeri i tehničari trebaju profesionalno mišljenje o nekom planu ili problemu ili prijedlogu rješenja. Savjetodavna pomoć u takvim slučajevima je upravo ona djelatnost zbog koje je Nobium osnovan.

 

Ponekad se dogodi i problem ili incident kojeg treba što prije sanirati. Profesionalci Nobiuma žive od toga da brzo i učinkovito, a ipak u punoj tišini i povjerljivosti pomognu u saniranju problema.

 

Tehničke struke, a posebno IKT razvijaju se strmoglavim tempom. Zato treba stalno učiti: brzo, ciljano i učinkovito.

 

Stručnjaci Nobiuma, u suradnji s Life Long Learning Akademijom – L3A, stalno kreiraju nove tečajeve i usavršavaju postojeće, a pružaju i uslugu izravnog, jedan-na-jedan poučavanja u svim područjima kojima se bave.

   
   

Članci  

   
© 2015 Nobium - Sva prava pridržana.